technical issue with forum

Moooo whatever you like in here...
Post Reply
*|DTF|*Seti_Sniper
Master Spammer
Posts: 1234
Joined: 04 May 2005, 18:40
Location: Denmark
Contact:

Re: technical issue with forum

Post by *|DTF|*Seti_Sniper »

:roll: :lol:
User avatar
KOF
Web-Cow
Posts: 858
Joined: 05 Apr 2002, 20:09
Location: the Netherlands
Contact:

Re: technical issue with forum

Post by KOF »

Yay, fixed with an update ;)

Thanks for reminding me to fix it, off course I've noticed it myself but I was too lazy to get into it !
User avatar
KOF
Web-Cow
Posts: 858
Joined: 05 Apr 2002, 20:09
Location: the Netherlands
Contact:

Re: technical issue with forum

Post by KOF »

test
*|DTF|*Seti_Sniper
Master Spammer
Posts: 1234
Joined: 04 May 2005, 18:40
Location: Denmark
Contact:

Re: technical issue with forum

Post by *|DTF|*Seti_Sniper »

ahhhh #2
i get it when there is more than one post in thread
*|DTF|*Seti_Sniper
Master Spammer
Posts: 1234
Joined: 04 May 2005, 18:40
Location: Denmark
Contact:

Re: technical issue with forum

Post by *|DTF|*Seti_Sniper »

ahhhh i only get this in the Pigskin thread !!
*|DTF|*Seti_Sniper
Master Spammer
Posts: 1234
Joined: 04 May 2005, 18:40
Location: Denmark
Contact:

technical issue with forum

Post by *|DTF|*Seti_Sniper »

Mooo Forum admin

i have noted over the last month that when i post, press "submit" then i end up in a totally white screen
i can then close down the site, and reload, and my new post are there...
am i the only one seeing this isse

Browser: FF
Post Reply